Snel en eenvoudig drukwerk bestellen +32 (0)3 760 10 59 info@printbirdie.com

Bestellen

    Je bent momenteel hier
  • Home
  • Bestellen

Drukwerk bestellen bij PrintBirdie.com is eenvoudig en snel.
Overtuig uzelf van het gemak van online drukwerk bestellen. Heeft u toch vragen, weet dan dat er een team van medewerkers klaar staat om u te helpen. Een eenvoudige vraag over het online bestelproces, of eerder een technische vraag aangaande een product, onze experts helpen u graag verder.

Ook na uw bestelling stopt het niet. Een probleem met de levering, of is er iets misgelopen met uw drukwerk ? We kijken graag samen naar de gepaste oplossing.
Wenst u eerder uw positieve ervaring te delen met ons, dan horen we dit uiteraard ook graag. Met veel plezier plaatsen we uw reactie op onze sociale media.

 

PRODUCTEN OPZOEKEN

Als eerste stap in het proces kiest u een product. Om het gemakkelijker te maken hebben wij de producten reeds gegroepeerd zodat u snel het gewenste product kan terugvinden. Eens het product gekozen start u de configuratie, u kiest hierbij de gewenste drager, bedrukking en eventuele afwerkingsopties.

BESTELLING PLAATSEN

Eenmaal u een product heeft gekozen klikt u op “Product toevoegen aan bestelmandje”. Vervolgens klikt u “verder winkelen” indien u nog een product wenst toe te voegen, of klikt u “Bestelling afronden” om over te gaan tot de betaling.

Wanneer u alle producten heeft gekozen, kan u overgaan tot het plaatsen en afronden van de bestelling. Klik hiervoor op het icoontje van de winkelwagen (bovenaan in de menu balk). U krijgt een overzicht van alle producten die u gaat bestellen, en na een laatste controle kan u deze bevestigen. 

BESTELLING WIJZIGEN OF ANNULEREN

Indien u bij de laatste controle merkt dat u uw bestelling wenst te wijzigen, kan u nog steeds producten toevoegen of verwijderen uit uw bestelmandje. Voor zover een bestelling nog niet in productie is kan u deze steeds kosteloos wijzigen of annuleren.

In het voorkomende geval dat een bestelling toch al in productie is, dan bekijken wij samen met u hoe we dit het beste aanpakken. Uiteraard wensen wij de reeds gemaakte kosten vergoed te zien, maar tegelijkertijd gaan wij constructief mee op zoek naar een gepaste oplossing.

Om een bestelling te annuleren vragen wij u om steeds een email te sturen naar info@printbirdie.com, met in de hoofding van de email het ordernummer dat u wenst te annuleren.

ACCOUNT AANMAKEN

Om een bestelling te plaatsen bij PrintBirdie dient u een account aan te maken. Dit doet u door uzelf te registeren. Dit kan rechtsboven als u klikt op “login/registreer“.

Vervolgens komt u op een pagina terecht waar bestaande klanten zich kunnen aanmelden of een nieuwe klant zich kan registeren. U kiest dan voor “nieuw bij PrintBirdie” en vult vervolgens het invulformulier in. Tenslotte ontvang u van ons een bevestigingsmail en kan u zich aanmelden. 

Terug naar overzicht klantenservice

Wij kunnen uw creativiteit omzetten naar een afgewerkt product.

X