Snel en eenvoudig drukwerk bestellen +32 (0)3 760 10 59 info@printbirdie.com

Betalen

    Je bent momenteel hier
  • Home
  • Betalen

BETAALMETHODES     

Bij PrintBirdie bieden wij verschillende betaalmethodes. Al onze betaalmethodes zijn veilig en eenvoudig. Zodra al uw gegevens zijn gecontroleerd, verzenden wij uw bestelling. Bekijk hieronder alle betaalmethodes.

 

BANCONTACT / MISTERCASH

PrintBirdie aanvaardt betaling met Bancontact/Mister Cash. Al onze betaalmethodes zijn veilig en eenvoudig. Wanneer u kiest voor een betaling met Bancontact/Mister Cash dient u een aantal gegevens in te vullen zoals: kaartnummer en vervaldatum. Vervolgens wordt u omgeleid naar de vertrouwde site van uw bank om de betaling en het bedrag te controleren. Tenslotte bevestigt u uw betaling met het authentificatiemiddel. Afhankelijk van uw bank is dit een kaartlezer of een paswoord.

 

CREDITCARD

Betalingen op PrintBirdie verlopen altijd veilig. Wij garanderen deze veiligheid door te werken met een SSL-beveiligde server. Betalingen met creditcard van o.a. MasterCard en VISA, zijn dus perfect mogelijk. Zodra uw creditcardgegevens werden gecontroleerd, wordt uw bestellingen opgestuurd. Na levering van uw bestelling zal uw creditcard belast worden. 

 

IDEAL

Voor onze Nederlandse klanten bieden wij ook de optie aan om te betalen met iDEAL. Deze optie biedt dezelfde mogelijkheden als het betalen via Bancontact/Mistercash. Ook deze betaalmethode is veilig en eenvoudig in gebruik. 

Wij kunnen uw creativiteit omzetten naar een afgewerkt product.

X