Snel en eenvoudig drukwerk bestellen +32 (0)3 760 10 59 info@printbirdie.com

Bezorgen

    Je bent momenteel hier
  • Home
  • Bezorgen

THUIS OF OP HET WERK

PrintBirdie biedt verschillende mogelijkheden om uw bestelling te laten leveren. Indien u wenst uw bestelling te laten leveren, kan u kiezen uit een levering op het werk of een levering op een ander adres. Zo krijgt u steeds de mogelijkheid aan te geven wat het beste uitkomt voor u.

AFHALEN

Indien u uw bestelling wenst af te halen aan het magazijn, is dat perfect mogelijk. Bij het afhalen van uw bestellingen wordt er een administratieve kost van €4,95 excl. BTW in rekening gebracht. U kan dus zelf aangeven welke optie u wenst om uw bestelling te ontvangen.

LEVERING AAN HUIS

PrintBirdie.com werkt met een standaard bezorgkost en dit ongeacht het product, de door u gekozen oplage of het aantal producten in het winkelmandje. Hoewel het transport wordt uitgevoerd door een derde partij, besteden we hier veel aandacht aan. Om de kwaliteit van deze dienst te bewaren betaalt u standaard 11.95 euro (excl. BTW) voor een zending.

Voor speciale zendingen (bijv. pallet zendingen, grote formaten, speciale vormen …) wordt er mogelijks een meerkost in rekening gebracht. Uiteraard brengen we u hiervan steeds op voorhand van op de hoogte en zoeken we steeds naar de voor u meest voordelige oplossing zonder in te boeten op kwaliteit.

Deze kost wordt verrekend op het einde van uw bestelling. Zo krijgt u van ons steeds een duidelijk en gedetailleerd overzicht van de verschillende kosten en de te betalen som en dit voor het afronden van uw bestelling. Geen verdoken kosten dus ! 

LEVERTIJD

Elk product heeft zijn eigen levertijd. 
Bij de meeste producten kan u opteren voor een levering in Express, Standard of Economy. Elke optie heeft een eigen levertermijn, welke u steeds kan terugvinden bovenaan de tabel met oplage en prijzen van een product.

Besteld u meerder producten tegelijkertijd, houd er dan rekening mee dat de levertermijn van uw bestelling bepaald wordt door het item met de langste levertijd. Voor zeer dringende orders maakt u dus best een aparte bestelling aan.

Uitleveren naar meerdere adressen ? Geen probleem, neem gerust contact met ons op om dit in te plannen. Houdt er wel rekening mee dat er hier wel een meerkost aan verbonden zit.

Wij kunnen uw creativiteit omzetten naar een afgewerkt product.

X