Snel en eenvoudig drukwerk bestellen +32 (0)3 760 10 59 info@printbirdie.com

Bezorgen

    Je bent momenteel hier
  • Home
  • Bezorgen

THUIS OF OP HET WERK

PrintBirdie biedt verschillende mogelijkheden om uw bestelling te laten leveren. Indien u wenst uw bestelling te laten leveren, kan u kiezen uit een levering op het werk of een levering op een ander adres. Zo krijgt u steeds de mogelijkheid aan te geven wat het beste uitkomt voor u.

AFHALEN

Indien u uw bestelling wenst af te halen aan het magazijn, is dat perfect mogelijk. Deze optie bieden wij gratis aan. U kan dus zelf aangeven welke optie u wenst om uw bestelling te ontvangen.

LEVERING AAN HUIS

PrintBirdie.com werkt met een standaard bezorgkost en dit ongeacht het product, de door u gekozen oplage of het aantal producten in het winkelmandje. Hoewel het transport wordt uitgevoerd door een derde partij, besteden we hier veel aandacht aan. Om de kwaliteit van deze dienst te bewaren betaalt u standaard 15,00 euro (excl. BTW) voor een zending.

Deze leveringskost wordt verrekend op het einde van uw bestelling. Zo krijgt u van ons steeds een duidelijk en gedetailleerd overzicht van de verschillende kosten en de te betalen som en dit voor het afronden van uw bestelling. Geen verdoken kosten dus ! 

LEVERTIJD

Elk product heeft zijn eigen levertijd. 
Bij de meeste producten kan u opteren voor een standaard levering. Elke optie heeft een eigen levertermijn, welke u steeds kan terugvinden op de productpagina. Indien u een snellere levertijd wenst, is dit voor sommige producten mogelijk. 

Besteld u meerder producten tegelijkertijd, houd er dan rekening mee dat de levertermijn van uw bestelling bepaald wordt door het item met de langste levertijd. 

Wij kunnen uw creativiteit omzetten naar een afgewerkt product.

X