Snel en eenvoudig drukwerk bestellen +32 (0)3 760 10 59 info@printbirdie.com

Over Printbirdie

    Je bent momenteel hier
  • Home
  • Over Printbirdie

PrintBirdie.com is een online drukkerij, platform en webshop waar klanten snel en eenvoudig kwalitatief drukwerk kunnen aankopen. Zo kan u bij ons terecht voor al uw handels- en promotioneel drukwerk, bedrukking van panelen, spandoeken, reclameborden, enz.

Naast een eigen drukkerij zorgen wij ook voor productie binnen ons netwerk van geselecteerde partners, die resulteert in de keuze van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve producten.

PRINTBIRDIE.COM

 

VEILIGHEID EN PRIVACY

De website PrintBirdie.com staat onder het beheer van Drukkerij VD. De contactgegevens zijn te vinden op voornoemde website.

Sommige gegevens die voortkomen uit één of meer bezoeken aan PrintBirdie.com worden permanent bewaard, maar wel anoniem. De gegevens zullen dus nooit te herleiden zijn naar een persoon of organisatie. Print & Media Kitchen bvba zorgt voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens.

ALGEMENE INFORMATIE OVER PRINTBIRDIE

Wij richten ons op het aanbieden van een compleet aanbod aan onze klanten:  afdrukken, ontwerpen, technische ondersteuning en personalisatie. We maken het leven gemakkelijker voor onze klanten door ondersteuning te bieden in wat vaak het moeilijkste proces is, het bestellen van drukwerk

Voor de zelfstandige ondernemer of particulier doen we ons best om hen te voorzien in al hun behoeften van het bestellen van kleine hoeveelheden drukwerk, in een online omgeving die gemakkelijk te gebruiken is en ondersteund wordt door een sterk team van Helpdesk medewerkers.  

  •  

Wij kunnen uw creativiteit omzetten naar een afgewerkt product.

X